Ett perfekt partnerskap

Att Christian Maggio skulle öppna restaurang i Falun var inte alls planerat, han var i full färd med att hitta rätt ställe i Uppsala. Men då tipsade Olle Fornaeus på Masmästaren om fina lokaler i Falun som kanske skulle passa.

– Först tackade jag nej, Falun var inte vad jag hade tänkt mig, berättar Christian. Men så åkte jag och tittade på lokalerna och föll direkt, de är ju så otroligt fina. Och som gjorda för en Pinchos – i konceptet ingår att det ska finnas fyra olika rum för gästerna: ett cirkusrum, ett djungelrum, ett rosa och ett blått, besökarna väljer själva vilket rum de vill sitta i.

Christian Maggio är 43 år och bor i Uppsala med sambo och två små döttrar. Han har alltid många bollar i luften och driver alltså bland annat två Pinchos-restauranger tillsammans med sin kompanjon Gabriel Karademir, i Uppsala och Falun. Restaurang­kedjan är inte riktigt som alla andra, du sköter nämligen bokning, beställning och betalning med en app i din telefon.

– Det är ett annorlunda sätt att beställa, många tycker att det är kul att testa något nytt, berättar Christian. Och eftersom vi serverar tapas, alltså smårätter, så finns det något för alla och det är väldigt social mat, man delar med varandra.

Sensommaren 2016 öppnades lokalerna på Trotzgatan 3 i Falun och Christian är väldigt nöjd med sin hyresvärd. Samarbetet med Masmästaren har varit väldigt enkelt, tycker han.

– Jag har haft massor med hyresvärdar i mitt liv inom krogbranschen och det har aldrig varit på det här viset. Det är inte bara på hyresvärdens villkor utan vi får också vara med och bestämma. De känns mer som en partner än som en hyresvärd.

2017 - ytterligare ett framgångsrikt verksamhetsår

Fastighetsbeståndet har utvecklats positivt i stort sett till alla delar. Uthyrningsarbetet ger mycket goda resultat, både i andelen uthyrd area, driftsresultat samt i andelen mycket nöjda hyresgäster. Totalrenovering av flera av Masmästarens bostadsfastigheter har varit lyckosamma och vi går nu in i en lugnare underhållsfas. Ett större utvecklingsprojekt har påbörjats i Uppsala under året. Inga avyttringar och inga förvärv har gjorts under året.

Masmästaren Fastigheter AB

Postadress:
Box 1005
791 10 Falun

Besöksadress:
Åsgatan 30
791 70 Falun